by
on
under
Permalink

Inred med egen konst

Frame_Art_photoOm det finns en konstnärsådra i dig så finns det ingen anledning att inte utnyttja den i din inredning, målar du tavlor så häng upp dessa så att alla kan få möjligheten att njuta av din konst. Att inreda med egen konst gör att det blir väldigt personligt och inte likt som hos någon annan.

Självklart ska du använda din konst i din inredning. Nu kanske du säger att din konst inte passar i din inredning, men du testa och se vad andra anser, de kanske är av en helt annan åsikt. Samtidigt så kan du ju anpassa konstverken efter din övriga inredning. Varje rum kan ju få gå i samma stil så att man ser att konstverken hör ihop på något sätt. Du kan också ta in färger från tapeter och andra färger från rummet som gör att konstverket verkligen passar in.

Håller du på med fotografering och tar hyfsade bilder så kan du med fördel fixa till dessa och beställa en förstoring av din bild som fototavla och hänga den på ett passande ställe i något av rummen, varför inte en skön soluppgång i ditt sovrum som du kan vakna till och njuta av. Har du en bild av ett vackert vattenfall, varför inte förstora och rama in den och placera i badrummet. Det är bara din fantasi som sätter gränser. Idag har man ju mobiltelefon med kamera med sig var man än går och fototillfällena är många, tänk bara på att alla storlekar på tavlor kanske inte passar för den upplösning man har. Vill man ha större tavlor så kan man med fördel använda sin digitalkamera men för en fotovägg med mindre bilder så kan det gå lika bra med mobilen.

Det kan vara en bra idé att göra olika väggar i ditt hus med minnen istället för att sätta in dem i ett fotoalbum man sällan plockar fram. Här kan alla se dem oavsett om det är bilder på dina barn från det de var små och deras uppväxt eller bröllopsdagen. Minnen tillsammans med vänner eller bilder på de djur man haft eller träffat på under livet. En annan vägg kan få bli fotominnen från olika semesterresor eller varför inte härliga naturmotiv från dina promenader eller andra upplevelser.