by
on
under ,
Permalink

Inred med lastpallar

pall_soffa_pallet_furnitureAtt inreda med lastpallar har blivit lite av en trend, som pågått några år. En del har tagit trenden fullt ut och använder lastpallar till allt som är upptänkligt, medans andra nöjer sig med enstaka möbler. I slutändan får man hur som helst en mycket prisvärd möbel.

Vad kan man bygga?

Faktum är att du kan bygga nästan vad som helst, det är bara fantasin som sätter gränser. Du hittar massor med inspiration på nätet och det finns gott om beskrivningar som är mer eller mindre lätta att följa.

Ett super enkelt tips, där du bara behöver tre saker, är att bygga ett sideboard. Med två lastpallar, lite vit färg och några stenplattor kan du på ett par timmar slänga ihop ett riktigt snyggt sideboard, som passar lika bra inne som ute.

Kostnad?

Riktiga kvalitetspallar som EUR pallen, den kostar en redig slant att införskaffa, men man kan komma över de som är något trasiga och har gjort sitt till en billig peng. Många företag och fabriker använder sig dagligen av pallar och det kan vara en god ide att kolla av med dom om dom säljer bort eller kanske rent utav ger dig dem gratis.

En del företag har pallar uppställda som du som privatperson får hämta utan kostnad. Ofta är dom av mindre bra kvalitet, men de duger säkert gott till möbelsnickerier.