by
on
under
Permalink

Mer personlig inredning

design_318283571

Alla vill ju ha en hem som känns både vackert och personligt, men att åstadkomma detta är kanske inte så lätt alla gånger. Så vad är egentligen nyckeln till att skapa en mer personlig inredning? Detta är något vi tänkte utforska här.

Ett knep som många har använt sig av är att helt enkelt blanda stilar. Detta är ett mycket effektivt sätt då det är väldigt lätt att hitta kombinationer som troligtvis finns i få andra hem. Men det är inte fullt så enkelt att plocka ut en möbel från en stil och matcha den med en annan möbel eller inredningsdetalj från en helt annan stil.

Det är lätt hänt att saker och ting inte bara ställer sig i kontrast mot varandra utan passar väldigt dåligt ihop. Och det finns ingen garanterad lösning utan det är bara en balansgång man måste försöka gå. I jakten på ett mer personligt och unikt hem kommer man nästan garanterat att göra små felsteg här och där, men det är ingen anledning att sluta försöka.

Ett säkert sätt att få något ingen annan har är så klart att ha egenskapade saker i hemmet. Detta behöver inte betyda att man måste lära sig möbelsnickeri eller liknande. Det kan räcka med att bara ta ett fotografi och sedan förstora upp det till en tavla. Sajter som Canvasframkallning.se har mer information om hur detta går till.

I slutändan handlar det dock alltid om vad man själv tycker är vackert, och vill man verkligen kombinera två saker ska man inte låta något hindra en från att göra detta. Det kanske inte ser ut att passa till att börja med, men med tid kan man komma att se på saker i annat ljus. Se därför till att ge saker och ting en chans och ”sov på saken” emellanåt.