by
on
under ,
Permalink

Planera inför sommaren

Även om i vissa delar av vårt avlånga land så verkar det vara ett bra tag till sommaren så vet vi att tiden går fort och om bara några helger så ska vi ställa om till sommartid. Och hur är det regeln är när sommartid ska ställas in; ställa fram trädgårdsmöblerna och ställ fram klockan en timme.

Utemöbler

Att planera inför sommaren är helt klart en fördel då tiden för det mesta har svårt att räcka till. Det kanske är dags för nya teakmöbler till altanen som ska införskaffas, och att göra detta nu är inte alls några konstigheter. Finns det förvaringsutrymme så kan dessa förvaras tills dagen kommer då man får ställa fram sina nya möbler.

Det kan vara bekvämt när man ser snön som faller att luta sig tillbaka i sin soffa eller fåtölj och surfa runt för att inspireras och planera inför sommaren. Man kan i lugn och ro fundera på hur man ska inreda på altanen eller annan uteplats.

Trädgårdsodlingen

Det kan också vara bra att börja förkultivera de plantor som man vill plantera i sin trädgård när det är dags. då våra svenska somrar kan vara si och så med så kan det vara skönt att veta att morötterna kommer att bli klara innan första frosten kommer, genom att påbörja odlingen inomhus så hinner det att gro och växa som man vill under sommarhalvåret.

Det finns mycket inspiration och olika trädgårdstips att hämta online och man kan lätt försvinna bort några timmar när man väl börjar kolla upp hur man skulle vilja ha det i sin trädgård och vad man vill odla denna sommar.